Politică de confidențialitate

Acest document este format din mai multe secțiuni. Fiecare secțiune este la fel de importantă, deci te încurajăm să le citești pe toate cu atenție înainte de a-ți da consimțământul cu privire la procesarea datelor tale cu caracter personal.

Ce informații găsești în această document legat de prelucrarea datelor cu caaracter personal, denumită în continuare și “Politică de Confidențialitate”?

INTRODUCERE

Un utilizator Eurobtm(“tu”) poate să împărtășească informații și opinii despre meciuri sportive, să caute ponturi, să concureze pentru a deveni cel mai de succes tipster de meciuri sportive, să verifice statisticile meciurilor, să obțină recenzii ale caselor de pariuri și informații despre pariuri gratuite (“servicii”). Poți afla mai multe despre serviciile noastre la secțiunea Termeni și Condiții. Atunci când folosești serviciile noastre, multe dintre informațiile tale ar putea fi împărtășite cu noi sau cu terțe părți.

Această Politică de Confidențialitate este importantă pentru tine pentru a înțelege cum sunt colectate, folosite, consultate și procesate în orice alt fel datele tale cu caracter personal atunci când folosești Eurobtm.ro (“Eurobtm”). Datele cu caracter personal sunt reprezentate de orice informație despre tine care poate fi folosită să te identifice sau care face posibilă identificarea ta. Această Politică de Confidențialitate se aplică procesării datelor tale cu caracter personal pe Eurobtm și nu procesării datelor care pot să apară pe alte servicii sau pagini web indiferent dacă ele sunt oferite de către deținătorul Eurobtm sau de altcineva. Deținătorul Eurobtm (“noi,” “ne,” “nouă,” “nostru,” “noastră,” “noastre,” “noștri”) este deținut și operat de către Tetranew S.R.L. persoana juridica romana, cu sediul social în Piatra Neamț, str. Mihai Eminescu, nr. 1, bl. D2, sc. A, et. 2, ap. 11, jud. Neamț, România, înregistrata la Oficiul National al Registrului  Comertului sub nr. J27/1077/2022, cod unic de inregistrare („CUI”): 46705875, licențiat ONJN – Decizia nr. nr 2531 din 26.10.2022.

Această Politică de Confidențialitate este în vigoare de la data de 1 octombrie 2020. Această Politică de Confidențialitate poate fi modificată ulterior.

Modificări esențiale sunt acelea care îți afectează drepturile, obligațiile și statusul în ceea ce privește protecția și procesarea datelor tale cu caracter personal. Modificările esențiale pot include (dar nu sunt limitate la) lansarea de servicii sau tehnologii noi și procesarea datelor tale în noi scopuri. De aceea, dacă facem modificări esențiale la Politica de Confidențialitate, îți vom trimite o notificare prin Serviciile noastre sau prin alte mijloace și îți vom da șansa de a vedea schimbările înainte ca acestea să intre în vigoare. Ți se va solicita consimțământul pentru procesarea datelor cu caracter personal în conformitate cu Politica de Confidențialitate actualizată. Dacă nu îți dai acest consimțământ, nu-ți vei putea folosi contul și nici serviciile disponibile pentru utilizatorii înregistrați.

În plus, din când în când vom face modificări minore ale Politicii de Confidențialitate. Modificările minore nu-ți afectează drepturile, obligațiile sau statusul cu privirea la protecția datelor cu caracter personal. Aceste tipuri de modificări pot include (dar nu sunt limitate la) schimbări organizaționale și gramaticale ale acestei Politici de Confidențialitate pentru a o face mai ușor de citit. Faptul că tu continui să folosești Serviciile noastre după publicarea Politicii de Confidențialitate actualizate cu modificări minore înseamnă că procesarea datelor tale cu caracter personal este subiectul Politicii de Confidențialitate actualizate cu modificări minore.

CONTROLOR DE DATE ȘI SUBIECȚI DE DATE

Prin folosirea serviciilor Eurobtm este posibil să dezvălui diverse informații, inclusiv pe acelea care ar putea fi considerate ca având caracter personal. Atunci când datele tale cu caracter personal sunt procesate, tu ești considerat un subiect de date și ai dreptul să-ți exerciți drepturile garantate de către Legea EU de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, ceea ce este explicat în această Politică de Confidențialitate. Considerând faptul că noi determinăm scopurile și mijloacele de procesare a datelor cu caracter personal pe Eurobtm, noi suntem considerați din punct de vedere legal un controlor de date al informațiilor tale personale de pe acest site. Fiind un controlor de date, noi avem oportunitatea de a-ți procesa datele cu caracter personal, dar ne și obligă să le protejăm așa cum arată Legea EU de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, în special Regulamentul General privind Protecția Datelor (General Data Protection Regulation – “GDPR”), și această Politică de Confidențialitate.

DATELE PE CARE LE PROCESĂM

Noi procesăm (sau am putea procesa) diverse categorii din datele tale. Mai jos poți găsi informații despre datele pe care le procesăm, împreună cu clasificarea lor.

Date de identificare

Date de identificare personale (Personal Identifiable Information – PII) – Atunci când îți creezi un cont de utilizator la Eurobtm, noi îți procesăm adresa de email și numele de utilizator. De asemenea, putem să procesăm numele și prenumele tău dacă te înregistrezi folosind o rețea de socializare și nu îți schimbi numele de utilizator (profilul tău de pe rețeaua de socializare este preluat automat pe Eurobtm). Dacă decizi să ne contactezi folosind formularul de contact disponibil pe site-ul nostru, vom avea de asemenea nevoie să ne dezvălui numele și prenumele tale reale. Ne poți dezvălui numele de utilizator și adresele de email pe care le utilizați la diverse case de pariuri online sau putem obține aceste date direct de la casele de pariuri online. Îți putem cere adresa dacă vei câștiga un premiu într-o competiție organizată de noi. Este posibil să vă solicităm adresa sau numărul de telefon, în cazul în care câștigați un premiu într-o competiție pe care o organizăm.

Informații de identificare atribuite de către instituțiile guvernamentale – Dacă veți câstiga un premiu într-o competiție pe care o organizăm, trebuie să vă solicităm o copie a cărții dumneavoastră de identitate pentru a valida informațiile pe care le-ați distribuit către noi.

Date de identificare electronică – Atunci când te loghezi în contul tău pe Eurobtm noi îți procesăm adresa de IP a dispozitivului pe care îl folosești, tipul și versiunea browserului de internet și a sistemului de operare precum și momentul la care te-ai logat. Dacă te loghezi folosind rețele de socializare, ele vor genera așa numitele “social tokens” care reprezintă de fapt datele de autentificare pe care noi le procesăm ori de câte ori vrei să te loghezi pe Eurobtm prin rețele de socializare.

Înregistrări

Imagini – poți alege să încarci o poză de profil, dacă dorești asta. Poate fi o poză cu tine sau orice alt fel de poză pe care vrei să o atașezi contului tău.

Obiceiuri private și interese

Abonează-te la alți utilizatori – procesăm informații despre utilizatorii la care dorești să te abonezi, precum și informații despre utilizatorii care s-au abonat la tine.

Participarea într-o competiție – suntem conștienți de participarea ta la diverse competiții pe care noi le organizăm, în principal la secțiunea Forum (de exemplu competiția acca).

Preferințe – procesăm informații despre postările, ponturile, articolele și subiectele de pe forum care îți plac, îți displac sau pe care decizi să le partajezi cu site-ul nostru sau pe profilul tău dintr-o rețea de socializare. Știm de asemenea dacă ai ales să primești notificări de la site-ul nostru cu privire la discuțiile de pe forum, mesajele din live chat sau știri. Dacă marchezi o casă de pariuri ca fiind una la care tu pariezi, noi vom procesa și această informație.

Favorite – știm care sunt mesajele și grupurile tale live chat favorite, precum și discuțiile de pe forumurile sau live chat-urile de pe Eurobtm.

Ponturi – dacă postezi un pont, noi vom procesa această informație, mai exact vom ști data și ora pontului, evenimentul despre care postezi, limba folosită și comentariile tale care explică pontul. Creăm statistici despre succesul activităților tale legate de ponturi și procesăm informațiile necesare pentru a derula competiții între tipsteri (de exemplu cine are cel mai mare nivel de preziceri adeverite).

Abonament la newsletter – dacă decideți să vă abonați la newsletter-ul nostru, vom stoca acordul dumneavoastră de optare în sistemul nostru.

Date Financiare Speciale

Date de Identificare Financiară – Dacă veți câstiga premiul la concursul pe care îl organizăm, trebuie să va procesăm contul bancar sau detaliile despre ewallet pentru trimiterea/livrarea premiului.

DE CE PROCESĂM DATELE TALE ȘI CUM

Noi colectăm și procesăm date despre tine atunci când te înregistrezi și ne folosești serviciile. Procesăm datele tale cu caracter personal pentru a-ți oferi serviciile noastre, a îmbunătăți experiența ta legată de ele, pentru a ne dezvolta serviciile și pentru a securiza și menține funcționarea normală a site-ului Eurobtm. Poți găsi mai jos mai multe informații despre scopurile procesării datelor tale.

Date de identificare

Date personale de identificare (PII) – PII-urile tale pe care noi le procesăm (email, nume de utilizator și ID-ul atribuit de către sistemul nostru) sunt folosite pentru a te diferenția de alți utilizatori Eurobtm. De asemenea, adresa de email este folosită pentru a comunica cu tine cu privire la orice schimbări ale contului tău sau serviciilor noastre, la fel și pentru comunicarea în scop comercial dacă ești de acord să o primești. Este decizia ta dacă vrei să dezvălui informații reale despre numele, prenumele și orașul în care locuiești. Aceste informații ar putea contribui la personalizarea contului tău de utilizator și la dezvoltarea canalelor tale de comunicare cu noi. Totuși, ți se va solicita să ne trimiți numele și prenumele tău, la fel și adresa, dacă vei câștiga una din competițiile noastre pentru a verifica identitatea ta și a primi premiul.

Îți putem prelucra numele de utilizator și adresele de e-mail pe care le utilizezi la diverse case de pariuri online pentru realizarea competiției pe care o organizăm cu case de pariuri online, și pentru a îți trimite un premiu dacă îl câștigi.

Informații de identificare atribuite de către instituțiile guvernamentale – Ținând cont de faptul că participarea la concursurile pe care le organizăm este permisă numai pentru acei utilizatori care îndeplinesc cerințele de vârstă minimă pentru jocuri de noroc, trebuie să ne trimiteți o copie a cărții de identitate atunci când câștigați premiul la competițiile pe care le organizăm. Verificarea unei copii a cărții de identitate este necesară pentru validarea informațiilor pe care le-ați distribuit cu privire la vârstă dumneavoastră și pentru livrarea premiului/plății, precum și pentru arhivare, dacă acest lucru este necesar conform legislației obligatorii.

Date de identificare electronică – Procesăm adresa de IP a dispozitivului pe care l-ai folosit să stabilești comunicarea dintre acesta și serverul nostru pentru a-ți determina o geolocație aproximativă care ar putea fi apoi folosită pentru personalizarea serviciilor noastre (de exemplu pentru a oferi conținut corespunzător în limba pe care ai ales-o și conținut privind jocurile de noroc în conformitate cu legile din țara ta) precum și în scopuri analitice.

Procesarea detaliilor despre browserul de internet și sistemul de operare pe care le folosești sunt necesare pentru a ne asigura că-ți putem oferi fără probleme serviciile noastre. În plus, uneori avem nevoie de aceste date pentru a rezolva anumite probleme tehnice care pot să apară.

În final, procesarea adresei tale de IP ne ajută să determinăm dacă ești un utilizator “whitelisted,” de exemplu un dezvoltator al site-ului care are permisiuni extinse.

Participarea la competiții – suntem conștienți de participarea ta la diferite competiții pe care noi le organizăm. De aceea, trebuie să procesăm datele despre participarea ta la competiții, pentru a evalua succesul tău și pentru a alege câștigătorii în consecință.

Preferințe – procesăm informații despre preferințele tale pentru a facilita interacțiunile dintre utilizatori și pentru a te informa despre lucruri care te interesează.

Favorite – procesăm informații despre discuțiile tale favorite de pe forum, mesaje și grupurile favorite de live chat pentru a-ți aminti aceste preferințe și a-ți oferi acces rapid la ele.

Ponturi – Informațiile despre ponturi pe care noi le procesăm sunt necesare pentru crearea de ponturi și partajarea lor cu utilizatorii și vizitatorii Eurobtm Statisticile pe care noi le creăm despre succesul ponturilor sunt necesare pentru a desfășura competiții transparente și oneste între tipsteri.

Procesăm informații despre interesele tale personale pentru a-ți recunoaște preferințele și interesele care ar putea fi folosite în scopul comunicării comerciale.

Abonament la newsletter – trebuie să vă stocam acordul de optare pentru a primi newsletterul, pentru a va trimite știrile și ofertele relevante și pentru a preveni trimiterea newsletterului către userii care nu optează

Date Financiare Speciale

Date de identificare financiară – Dacă veți câștiga premiul la competiția pe care o organizăm, va trebui să vă procesăm detaliile contului bancar pentru a putea transfera premiul în bani, în contul dumneavoastră.

FOLOSIREA DE COOKIES

Orice browser de internet folosit pentru a ne vizita site-ul va primi de la noi așa numitele “cookies”. Folosim aceste cookies pentru că dorim să oferim cea mai bună experiență a timpului petrecut pe site-ul nostru oricui îl vizitează.

Prin folosirea acestor cookies, procesăm informații internet standard și detalii despre comportamentul vizitatorilor pe site-ul nostru. Folosirea de cookies ne permite să îmbunătățim navigarea pe site, să analizăm comportamentul de pe site al tuturor celor care îl vizitează, să ne promovăm produsele și să oferim conținut de la părți terțe. Pentru a afla mai multe despre folosirea de cookies, citește politica noastră de cookies.

CUM PROTEJĂM DATELE TALE

Noi nu colectăm informații cu caracter personal într-o manieră excesivă. Procesăm doar acele date de care chiar avem nevoie și doar pentru scopurile cu care ai fost de acord. Tendința noastră este de a-ți menține datele actualizate și de a le stoca în siguranță. Nu procesăm datele tale pentru perioade mai lungi decât este necesar pentru atingerea scopurilor pentru care datele sunt procesate.

Luăm măsuri tehnice și organizaționale în conformitate cu bunele practici din industrie pentru a-ți securiza informațiile. Astfel, luăm măsurile tehnice și organizaționale necesare pentru a asigura protecția datelor tale cu caracter personal împotriva pierderilor accidentale sau ilicite, alterării, furtului, dezvăluirii neautorizate sau accesului, folosirii neautorizate și contra tuturor altor forme ilegale de procesare.

Aplicăm diferite nivele de acces la informațiile tale. Restricționarea accesului este bazată pe nevoile desfășurării activității site-ului și pe măsurile de securitate. Ne asigurăm că doar persoanele autorizate au acces la datele tale, ale căror cunoștințe și abilități cu privire la date sunt necesare pentru a-și îndeplini obligațiile care apar din asocierea cu performanțele jobului lor.

DREPTURILE TALE

Dreptul la acces

Ai dreptul de a obține de la noi confirmarea despre dacă datele tale cu caracter personal sunt procesate și acolo unde se aplică, de a cere acces la ele.

Dreptul la rectificare

Ai dreptul să ne ceri să ștergem datele tale personale care nu corespund realității. Luând în considerare scopurile procesării de date, ai dreptul de a-ți completa datele personale incomplete.

Dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat)

În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a cere să-ți fie șterse informațiile pe care noi le deținem despre tine:

Când datele nu mai sunt necesare pentru scopurile în care au fost colectate,

Când ți-ai retras consimțământul și nu există altă bază legală pentru care noi să continuăm să le procesăm,

Când ai obiectat la procesarea datelor tale și nu există alte motive legitime de a continua să facem asta,

Când datele au fost procesate în mod ilegal, sau

Când datele trebuie să fie șterse pentru a respecta o anumită obligație legală.

Dreptul la restricționarea procesării

Ai dreptul de a cere restricționarea procesării datelor tale în următoarele situații:

Dacă acuratețea datelor este contestată, procesarea poate fi restricționată pe perioada necesară care ne permite nouă să le verificăm acuratețea,

Dacă procesarea este ilegală și ceri restricționare în loc de ștergere,

Dacă nu mai avem nevoie de datele tale pentru scopurile în care au fost colectate, dar ai nevoie de ele cu privire la o chestiune legală,

Dacă ai obiectat la procesarea de către noi a datelor personale pe baza unor interese legitime, în timp ce se așteaptă să se determine dacă interesele noastre legitime folosite ca bază pentru procesarea datelor tale încalcă drepturile și libertățile tale fundamentale.

Dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale și drepturi legate de procesele automate de decizie

Ai dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale pe motive legate de situația ta particulară, în orice moment al procesării datelor tale, inclusiv la activitatea de profiling. În urma obiecției tale, noi vom opri procesarea datelor tale. Nu vom face acest lucru dacă putem demonstra motive legitime importante pentru continuarea procesării care sunt mai presus de interesele tale cu privire la drepturile și libertățile tale fundamentale, sau dacă este necesar să se continue procesarea pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor chestiuni legale.

În orice moment ai dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale, inclusiv acelea pe baza cărora se face profiling, pentru scopuri de marketing direct. Te poți retrage din procesarea ulterioară a datelor. După acest pas, datele tale personale nu vor mai fi procesate pentru scopuri de marketing direct. În legătură cu procesele automate de decizie care te privesc, ai dreptul să ceri intervenția unei ființe umane.

Dreptul la portabilitatea datelor

În anumite circumstanțe, ai dreptul să primești datele tale personale pe care tu ni le-ai furnizat, într-un format structurat, comun folosit și citibil de către calculatoare (de exemplu în formă digitală) și ai dreptul de a cere transmiterea acestor date către o altă entitate, fără ca noi să ne opunem în niciun fel dacă această transmitere este fezabilă din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a-ți retrage consimțământul

Dacă motivul pentru procesarea datelor tale personale este consimțământul tău, tu îl poți retrage în orice moment fără să ne dai vreun motiv și fără a plăti vreo taxă. Pentru a-ți retrage consimțământul, ar trebui să-ți ștergi contul de utilizator Eurobtm.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării bazate pe consimțământul tău înainte de retragerea lui. Te rugăm să fii conștient de faptul că după retragerea consimțământului noi nu vom putea să-ți procesăm datele și în consecință nu îți vom putea oferi serviciile noastre.

Pentru a renunta la primirea newsletter-urilor pe mail de la noi, ar trebui să faci următoarele:

– Dă click pe link-ul de dezabonare disponibil în partea de jos a email-ului pe care l-ai primit sau

– Dezabonează-te direct din pagina ”Contul Meu’ prin debifarea opțiunilor disponibile, iar apoi salvează modificările

Poți dezactiva notificările de tip push din setările browserului.

Dreptul de a face o reclamație

Ai dreptul de a face o reclamație la autoritatea locală de protecție a datelor. Autoritatea relevantă de protecție a datelor în statele membre ale Uniunii Europene poate fi determinată pe baza domiciliului tău stabil sau pe baza locului unde încălcarea drepturilor a avut loc.

Din moment ce noi suntem stabiliți în România, poți contacta Agenția Română de Protecție a Datelor.

Cum să îți exerciți drepturile

Dacă ai întrebări sau îndoieli asupra procesării datelor personale, ori dorești să îți exerciți drepturile explicate mai sus, nu ezita să trimiți un email la adresa office@Eurobtm.ro

PENTRU CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE

Noi păstrăm datele tale până când îți ștergi contul de utilizator de la Eurobtm. Atunci când îți ștergi contul, se șterg și datele tale personale. Te rugăm să fii conștient de faptul că nu vom șterge informațiile despre ponturile pe care le-ai postat pentru că noi deținem drepturile de proprietate intelectuală asupra lor. Totuși, ponturile rămase vor fi depersonalizate – cu alte cuvinte, din moment ce am șters datele tale personale, nu vom putea face legătura dintre acestea și ponturile pe care le-ai postat.

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE TALE PERSONALE

Este posibil ca noi să împărtășim datele tale cu părți terțe. Părțile terțe se clasifică după cum urmează:

Membrii/angajații Tetranew SRL. Te rugăm să fii conștient de faptul că noi determinăm scopul și mijloacele procesării datelor tale la fel și ce membri le vor procesa.

Entități care ne ajută să ne oferim serviciile în mod regulat și să le dezvoltăm (de exemplu analiză, mentenanță, marketing, dezvoltare). Acestea au voie să proceseze informațiile tale dacă acest lucru este necesar pentru a-și îndeplini sarcinile atribuite. Te rugăm să fii conștient de faptul că noi determinăm scopul și mijloacele de procesare ale datelor tale și noi decidem care dintre acestea vor fi procesate pentru îndeplinirea sarcinilor atribuite.

Autorități publice și agenții de aplicare a legii atunci când acest lucru este necesar și când suntem obligați sau ni se permite din punct de vedere legal să o facem.

Colectarea datelor cu carcater personal se va face cu ajutorul unor baze de date ce corespund EU General Data Protection Regulation (Regulation (EU) 2016/679) (GDPR).

TRANSFERUL DATELOR TALE CĂTRE ȚĂRI TERȚE

În cazul celor abonatilor si a celor ce doresc sa devina abonați (cu user și parolă) pe Eurobtm, datele cu caracter personal constând în nume și prenume, nume de utilizator și adresa de e-mail vor fi puse la dispoziția casei de pariuri/ cazinoului online la care abonatul (“tu”) și-a creat cont prin utilizarea link-ului pus la dispoziție de către Eurobtm, în scopul verificării corectitudinii înregistrării acestui cont. Transferul este necesar în vederea validării abonamentului și acordării accesului pe Comunitatea Premium sau în Comunitatea Live de pe Eurobtm. În afara acestei situații, datele cu caracter personal colectate de către Eurobtm nu vor fi dezvăluite terților cu excepția cazurilor în care va trebui să respectăm obligațiile impuse de legislația în vigoare. În cazul în care nu ești abonat, datele cu caracter personal nu vor fi transmise de către Eurobtm niciunui terț, cu excepția cazurilor în care va trebui să respectăm obligațiile impuse de legislația în vigoare.

Vom realiza Acorduri de Protecție a Datelor cu primitorii datelor tale în funcție de necesitate, care vor include Clauze Contractuale Standard emise de Comisia Europeană și care vor obliga primitorul să ofere un nivel adecvat de protecție și să implementeze măsurile de siguranță necesare așa cum este specificat de legea de protecție a datelor cu caracter personal, în special GDPR, cu privire la procesare datelor tale personale.

DATE PERSOANE SUB 18 ANI

Accesul la conținutul de pe Eurobtm este rezervat persoanelor fizice cu vârsta de minimum 18 ani. Nu vor fi prelucrate și stocate date aparținând persoanelor cu vârsta mai mică de 18 ani. În situația în care se va întâmpla să primim date cu caracter personal aparținând persoanelor cu vârsta mai mică de 18 ani, aceste date vor fi imediat șterse/distruse de pe mijloacele de prelucrare și stocare ale Eurobtm.

CONTACT

Pentru orice nelămuri legate de aspecte privind datele cu caracter personal te rugăm să trimiți un mesaj la adresa de e-mail public@Eurobtm.ro.

 

Top agenții 2022
888 Sport
888 Sport

150 RON 100% pana la 2.000 Lei

Las Vegas
Las Vegas

100% până la 5000 RON

Get’s Bet
Get’s Bet

100% până la 600 RON

Superbet
Superbet

100% până la 500 RON

Unibet
Unibet

100% până la 300 RON

Betano
Betano

100% până la 500 RON

Netbet
Netbet

100% până la 500 RON

Devino MEMBRU VIP
600 LEI GET'S BET
500 LEI SUPERBET
500 LEI BETANO
500 LEI SUPERBET
BONUS NETBET
1800 LEI BONUS
100 ROTIRI
600 LEI GET'S BET
100% BONUS
100 RON GRATIS
100 RON GRATUIT
100% BONUS
Invarte ruleta si castiga!
Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.